0
Your Cart

Samsung Galaxy S21 Plus 5G 256GB G996B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy S21 Plus 5G 256GB G996B DS (Musta) – Kuntoluokka B**

Tutustu huipputeknologiaan ja tyylikkääseen muotoiluun Samsung Galaxy S21 Plus 5G -älypuhelimen myötä. Tämä moderni laite, jossa on 256GB tallennustilaa, tarjoaa erinomaisia ominaisuuksia, joiden avulla voit nauttia päivittäisistä toiminnoista vaivattomasti.

**Väri: Musta**
Tyylikäs musta väri tekee Galaxy S21 Plus -puhelimesta klassisen ja helposti yhdisteltävän asusteeseesi. Se on täydellinen valinta niin jokapäiväiseen käyttöön kuin erityisiin tilaisuuksiinkin.

**Kuntoluokka: Grade B**
Tässä kunnossa puhelin saattaa näyttää käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva. Grade B -luokan tuotteet tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen, tarjoamalla sinulle pääsyn huippuluokan tekniikkaan kohtuullisin kustannuksin.

**Cloud Lock: CloudOFF**
Voit käyttää laitetta ilman huolia, sillä laite ei ole pilvilukitettu. Näin voit aloittaa käytön heti ja siirtää tiedot helposti.

**Toiminnallisuus: Toimii**
Kaikki laitteessa olevat toiminnot toimivat moitteettomasti, joten voit nauttia puhelimen tarjoamista ominaisuuksista täysimääräisesti. Olitpa sitten sosiaalisen median ystävä tai valokuvauksen harrastaja, Galaxy S21 Plus tarjoaa kaiken tarvittavan.

**Paketti: Ilman alkuperäistä pakkausta**
Käytetyssä, mutta toimivassa kunnossa oleva laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä tekee siitä edullisemman vaihtoehdon.

Ota askel kohti älykästä ja tyylikästä elämää Samsung Galaxy S21 Plus 5G:n avulla! Tämä puhelin yhdistää tehokkaan suorituskyvyn ja elegantin designin, ja se on valmis palvelemaan sinua arjessasi. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia huipputeknologiaa järkevään hintaan!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S21 Plus 5G 256GB G996B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *