0
Your Cart

Samsung Galaxy S21 Plus 5G 256GB G996B DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy S21 Plus 5G 256GB G996B DS (Väri – Silver, Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu Samsung Galaxy S21 Plus 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä 256 Gt:n malli on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä suorituskykyä että esteettisyyttä. Tyylikäs hopeanvärinen viimeistely tekee siitä erottuvan ja modernin lisän jokapäiväiseen elämääsi.

**Tuotetiedot:**
– **Väri:** Hopea
– **Cloud Lock:** CloudOFF – valmiina käyttöösi ilman rajoituksia.
– **Kuntoluokka:** Grade B – tuote on käytetty, mutta siinä voi olla pieniä käytön jälkiä. Tuotteen yleisilme on silti hyvä ja se toimii täydellisesti.
– **Toimintakunto:** Täysin toimiva – nauti sujuvasta käyttökokemuksesta kehittyneen teknologian avulla.
– **Pakkaus:** Unboxed – puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja valmiina käyttöösi.

Samsung Galaxy S21 Plus 5G on varustettu monilla huipputeknisillä ominaisuuksilla, mukaan lukien voimakas kamera, kirkas näyttö ja pitkä akunkesto. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn myös vaativissa sovelluksissa ja peleissä. Tämä Grade B -kuntoluokalla varustettu laite on loistava vaihtoehto, jos etsit laadukasta älypuhelinta edullisesti.

Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta hankkia itsellesi tehokas ja tyylikäs älypuhelin, joka takaa erinomaiset yhteydet ja käyttökokemuksen!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S21 Plus 5G 256GB G996B DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *