0
Your Cart

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB G998B DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C)

**Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB G998B DS – Hopea (Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Samsung Galaxy S21 Ultra 5G -puhelimen huipputehoon ja monipuolisiin ominaisuuksiin! Tämä älypuhelin yhdistää tyylikkään hopean värin ja huipputeknologian, kasassa on kaikki, mitä tarvitset päivittäiseen käyttöön ja enemmän.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Hopea – Elegantti ja huomiota herättävä värivaihtoehto, joka sopii jokaiseen tilaisuuteen.
– **Tallennustila:** 256GB – Runtaasti tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille, jotta voit tallentaa kaikki tärkeät hetket.
– **Kuntoluokka:** Grade C – Puhelimessa on runsaasti kosmeettista kulumista, mutta se on edelleen toimintakunnossa. Se voi sisältää pieniä naarmuja tai jälkiä käytöstä, mikä tekee siitä täydellisen valinnan hintatietoista asiakasta varten.
– **Toimivuus:** Pieni vika – Huomioithan, että laitteessa on pieniä toiminnallisia vikojakin, mutta se on edelleen täysin käyttökelpoinen.
– **Käyttäytyminen:** CloudOFF – Laitteesta on poistettu pilvilukitus ja se on valmis käyttöönotettavaksi.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäispakkausta.

**Lisätietoa:**
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G:ssa yhdistyvät huipputeknologia ja käytännöllisyys. Sen 5G-yhteys takaa nopean ja vaivattoman internet-kokemuksen, olipa kyseessä striimauksen katselu tai verkkoselaus. Tämä malli sopii erityisesti niille, jotka arvostavat tehokasta suorituskykyä, vaikka laite ei olekaan aivan uudenveroinen.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia huippuluokan älypuhelin edulliseen hintaan! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G on oiva valinta sinulle, joka etsit tehokasta ja toimivaa puhelinta esteistä huolimatta!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Heavy cosmetic wear

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB G998B DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *