0
Your Cart

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB S918B DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotetieto: Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB S918B DS – Purple (Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Samsung Galaxy S23 Ultra 5G:een, joka yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun. Tämä upea Purple-värinen älypuhelin tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan niin työn kuin vapaa-ajan käyttöön.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Purple
– **Tallennustila:** 256GB
– **Verkko:** 5G
– **Malli:** S918B DS
– **Cloud Lock:** CloudOFF
– **Kuntoluokka:** Grade C
– **Toiminnallisuus:** Toimiva
– **Pakkaus:** Unboxed

**Kuntoluokka – Grade C:**
Tässä puhelimessa saattaa olla näkyviä käytön jälkiä, mutta se toimii erinomaisesti. Kuntoluokka Grade C tarkoittaa, että esteettiset asiat eivät ole täydellisiä, mutta laite on moitteettomassa toimintakunnossa, joten se on loistava valinta hinta-laatusuhteeltaan.

**Miksi valita Samsung Galaxy S23 Ultra 5G?**

– **Vahva suorituskyky:** Uuden sukupolven prosessori takaa, että pystyt multitaskaamaan ja pelaamaan vaativia pelejä vaivatta.
– **Huipputason kamera:** Tallenna unohtumattomat hetket upean kamerajärjestelmän avulla, joka tarjoaa erinomaiset kuvat kaikissa valo-olosuhteissa.
– **Tyylikäs muotoilu:** Purple-väri tuo lisätyyliä päivittäiseen käyttöön, ja sen hienostunut ulkonäkö on varmasti katseenvangitsija.
– **5G-yhteensopivuus:** Hyödynnä älypuhelimen täysi potentiaali nopean 5G-yhteyden avulla takaisinsoittamiseen, videoiden suoratoistoon ja yhteydenpitoon.

Älä jää tämän upean mahdollisuuden ulkopuolelle! Valitse Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB ja koe huipputeknologian ja muotoilun yhdistelmä!

Kuvaus

Color Purple
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB S918B DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *