0
Your Cart

Samsung Galaxy S24 5G 128GB S921B DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy S24 5G 128GB S921B DS (Väri – Grey, Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Samsung Galaxy S24 5G:een, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tässä älypuhelimessa on 128 gigatavua tallennustilaa, joka tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tärkeille tiedoillesi, valokuvillesi ja sovelluksillesi.

**Väri:** Tyylikäs harmaa (Grey) antaa puhelimelle modernin ja ajattoman ilmeen, joka sopii täydellisesti jokaiseen tilaisuuteen.

**Kuntoluokka:** Tämä yksilö kuuluu kuntoluokkaan Grade C. Puhelin saattaa sisältää käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva ja valmiina palvelemaan sinua. Kaikki toiminnot ovat kunnossa, ja voit nauttia korkeasta suorituskyvystä ilman huolta.

**Cloud Lock:** Puhelin on täysin avattu (CloudOFF), mikä tarkoittaa, että voit liittää sen helposti haluamaasi mobiiliverkkoon ilman rajoituksia.

**Pakkaus:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäispakkauksia (Unboxed), mutta se on silti huolellisesti tarkastettu ja valmiina käyttöön.

Valitse Samsung Galaxy S24 5G ja koe innovatiivinen teknologia, joka yhdistää nopeuden ja tehokkuuden. Tämä puhelin on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja käytännöllisyyttä kilpailukykyiseen hintaan. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S24 5G 128GB S921B DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *