0
Your Cart

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 1TB S928B DS (Väri – Orange) (Kuntoluokka – Grade A)

**Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 1TB S928B DS – Oranssi (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu uusimpaan huipputeknologiaan Samsung Galaxy S24 Ultra 5G -puhelimella, joka yhdistää upean muotoilun ja tehokkaan suorituskyvyn. Tämä oranssimusta malli ei pelkästään näytä hyvältä, vaan se myös takaa ensiluokkaisen käyttökokemuksen mihin tahansa päivittäin käytettävään tehtävään.

### Tuotteen tiedot:

– **Väri:** Oranssi
– **Kuntoluokka:** Grade A – Huolellisesti tarkastettu ja erinomaisessa kunnossa. Ei näkyviä naarmuja tai vaurioita, joka takaa, että puhelin on sekä tyylikäs että käytännöllinen.
– **Pilvilukitus:** CloudOFF – Voit helposti käyttää puhelinta ilman rajoitteita.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – Tämä laite toimii moitteettomasti kaikissa toiminnoissaan, valokuvista verkkoselailuun.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäispakkauksen, mutta sen kunto ja toimivuus ovat taatusti huippuluokkaa.

### Miksi valita Samsung Galaxy S24 Ultra 5G?

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G on suunniteltu erityisesti vaativille käyttäjille. Sen 1TB tallennustila mahdollistaa suuren määrän valokuvien, videoiden ja sovellusten tallentamisen, ja sen huipputehokkaat ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niin työ- kuin viihdekäyttöön. Oranssi väri tuo persoonallisuutta ja erottuvuutta, mikä tekee tästä puhelimesta enemmän kuin pelkkä tekninen laite.

Älä jää jälkeen – päivitä puhelimesi Samsung Galaxy S24 Ultra 5G:llä ja nauti ensiluokkaisesta teknologiasta!

Kuvaus

Color Orange
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 1TB S928B DS (Väri – Orange) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *