0
Your Cart

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB S928B DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade A)

**Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB S928B DS – Purple (Kuntoluokka – Grade A)**

Löydä huipputeknologian ja tyylin yhdistelmä Samsung Galaxy S24 Ultra 5G:stä! Tämä upea älypuhelin, saatavilla hienossa Purple-värissä, tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja erottuvan muotoilun, joka herättää huomiota missä tahansa.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Purple
S24 Ultra tuo tyyliä ja persoonallisuutta jokapäiväiseen elämään. Sen elegantti purple-väri on sekä moderni että ajaton, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin.

– **Kuntoluokka:** Grade A
Tämä laite on arvioitu kuntoluokkaan A, mikä tarkoittaa, että se on käytännössä uudenveroinen. Hieman käytetty, mutta ilman näkyviä naarmuja tai vikoja – täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua.

– **Toimivuus:** Toimiva
Samsung Galaxy S24 Ultra 5G toimii moitteettomasti, joten voit nauttia sen kaikista ominaisuuksista ilman huolia. Tallenna, striimaa ja keskustele sulavasti missä tahansa.

– **Pilvilukitus:** CloudOFF
Tämä puhelin ei ole pilvilukitussa, joten voit aloittaa käyttöönoton vaivatta – ei ylimääräisiä esteitä, vain puhtaasti toimintaa!

– **Pakattu:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja valmis uusiin seikkailuihin.

Valitse Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB ja nouse älypuhelinteknologian huipulle. Olitpa sitten valokuvaaja, pelaaja tai sosiaalisen median aktiivinen käyttäjä, tämä laite on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi – kenties jopa ylittämään ne! Älä jää paitsi tästä huikeasta tilaisuudesta hankkia huipputeknologiaa huippukunnossa.

Kuvaus

Color Purple
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB S928B DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *