0
Your Cart

Samsung Galaxy S6 32GB G920 (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy S6 32GB G920 (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade AB)**

Astut modernin teknologian maailmaan Samsung Galaxy S6:n myötä, joka yhdistää elegantin muotoilun ja huipputeknologian. Tämä malli, varustettuna 32GB tallennustilalla, on täydellinen kumppani arjen haasteisiin.

**Väri:** Tyylikäs valkoinen antaa laitteelle ajattoman ilmeen, joka sopii täydellisesti kaikkeen, olipa kyseessä työ tai vapaa-aika.

**Kuntoluokka:** Grade AB -teknologian ansiosta tämä puhelin on lähes uudenveroinen. Pinnassa voi olla pieniä käytön jälkiä, mutta se ei vaikuta laitteen toimintaan ja kokonaisvaltaiseen käyttökokemukseen.

**Cloud Lock:** Laite on täysin vapaa pilvilukoista (CloudOFF), joten voit aloittaa sen käytön helposti ilman rajoituksia.

**Toiminnallisuus:** Puhelin toimii moitteettomasti, ja sen suorituskyky takaa sujuvan käyttökokemuksen päivän jokaisena hetkenä.

**Pakkauksen tila:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta tämä ei vaikuta sen laatuun tai toimivuuteen.

Valitse Samsung Galaxy S6 32GB G920 (Väri – White) ja koe älypuhelimen maailma uudella tavalla! Tämä laite on täydellinen valinta niin opiskelijalle kuin ammattilaisellekin, joka arvostaa sekä tyyliä että suorituskykyä.

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S6 32GB G920 (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *