0
Your Cart

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB G935F (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy S7 Edge 32GB G935F (Musta) – Kuntoluokka AB**

Tutustu Samsung Galaxy S7 Edge -älypuhelimen eleganssiin ja huipputeknologiaan. Tämä musta kaunokainen yhdistää tyylikkään muotoilun ja tehokkaan suorituskyvyn, tehden siitä täydellisen valinnan niin työelämään kuin vapaa-aikaankin.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Musta
– **Kuntoluokka:** Grade AB – Tämä tarkoittaa, että puhelimessa on vain vähäisiä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimintakunnossa ja tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen.
– **Toiminnallisuus:** Toimii moitteettomasti – voit käyttää kaikkia ominaisuuksia luotettavasti.
– **Pilvilukko:** CloudOFF – ei ole sidottu mihinkään pilvipalveluihin, joten käyttö on vaivatonta.
– **Pakkaus:** Unboxed – vaikka laite ei tule alkuperäisessä pakkauksessa, se on huolellisesti tarkastettu ja valmiina uusiin seikkailuihin.

Samsung Galaxy S7 Edge tarjoaa huikean 5,5 tuuman kaarevan näytön, jonka ansiosta elokuvien katselu ja pelien pelaaminen on todella immersiivistä. 32GB sisäistä tallennustilaa mahdollistaa valokuvien, sovellusten ja muiden tärkeiden tiedostojen tallentamisen vaivattomasti. Sen tehokas prosessori ja 4GB RAM-muistin ansiosta multitasking sujuu ongelmitta.

Valitse Samsung Galaxy S7 Edge -älypuhelin, joka yhdistää tyylin, tehokkuuden ja luotettavuuden yhdeksi kokonaisuudeksi. Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta omistaa huipputeknologiaa edullisesti!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S7 Edge 32GB G935F (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *