0
Your Cart

Samsung Galaxy S8 Plus 64GB G955F (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Samsung Galaxy S8 Plus 64GB G955F – Grey (Kuntoluokka – Grade AB)**

Nauti huipputeknologian tuomasta elämänlaadusta Samsung Galaxy S8 Plus -älypuhelimen avulla. Tämä kauniin harmaa malli yhdistää tyylikkään muotoilun ja tehokkaan suorituskyvyn, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin päivittäisiin tarpeisiisi.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Harmaa
– **Tallennuskapasiteetti:** 64GB
– **Kuntoluokka:** Grade AB – Tässä kunnossa oleva laite näyttää hyvältä ja toimii erinomaisesti. Pienet käytön jäljet voivat olla läsnä, mutta ne eivät vaikuta laitteen suorituskykyyn.
– **Pilvilukitus:** Pilvilukitus on poistettu (CloudOFF), joten voit käyttää puhelinta heti ilman rajoituksia.
– **Toimivuus:** Kaikki toiminnot ovat täysin käyttökelpoisia, joten voit nauttia puhelimen tarjoamista ominaisuuksista ilman huolia.

**Lisätietoja:**

– **Paketti:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta kaikki tarvittavat lisävarusteet ovat saatavilla erikseen.
– **Käyttökokemus:** Galaxy S8 Plus tarjoaa upean käyttöliittymän ja innovatiiviset ominaisuudet, kuten veden- ja pölynkestävyys, huippuluokan kamera ja erinomainen näyttötesla. Tämä puhelin on suunniteltu vastaamaan modernin käyttäjän vaatimuksia.

Älä jää paitsi mahdollisuudesta hankkia tämä ensiluokkainen älypuhelin kilpailukykyiseen hintaan. Samsung Galaxy S8 Plus 64GB -malli harmaan värin ja Grade AB -kuntoluokan ansiosta tuo tyylikkyyttä ja toimivuutta jokapäiväiseen elämääsi!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S8 Plus 64GB G955F (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *