0
Your Cart

Samsung Galaxy Xcover Pro 64GB G715FN DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuotetiedot: Samsung Galaxy Xcover Pro 64GB G715FN DS (Musta)**

Etsitkö älypuhelinta, joka yhdistää kestävyyden ja monipuoliset toiminnot? Samsung Galaxy Xcover Pro on täydellinen valinta sinulle! Tämä laite on suunniteltu erityisesti vaativiin olosuhteisiin, ja sen Ulkonäön kuntoluokka on Grade AB, mikä tarkoittaa, että siinä on vain vähäisiä käytön jälkiä, mutta se toimii edelleen erinomaisesti.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Musta
– **Tallennustila:** 64GB, jolle löytyy riittävästi tilaa valokuville, sovelluksille ja muille tiedostoille.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – puhelin on vapaana pilvipalveluiden lukituksista, joten voit käyttää sitä heti ilman lisäkuormitusta.
– **Ulkonäkö:** Grade AB – tässä puhelimessa voi olla pieniä kosmeettisia naarmuja tai merkintöjä, mutta sen toiminta on täysin moitteetonta.
– **Toimivuus:** Täysin toimiva – voit luottaa siihen, että laite palvelee sinua ongelmitta jokapäiväisessä käytössä.
– **Paketti:** Unboxed – tämä tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta huolehdimme siitä, että se on suojattu ja valmis käyttöön.

Samsung Galaxy Xcover Pro on suunniteltu kestämään kovimpia haasteita; sen IP68-luokitus takaa vesikestävyyden ja pölynkestävyyden. Olitpa sitten työmaalla tai vaelluksella, tämä puhelin on luotettava kumppanisi. Liiketoimintasi tueksi tämä puhelin tarjoaa myös kauppayhteensopivuutta sekä tehokkaat työkalut tiedonhallintaan.

**Älä odota enää!** Osta Samsung Galaxy Xcover Pro nyt ja vie älypuhelin kokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Xcover Pro 64GB G715FN DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *