0
Your Cart

Samsung Galaxy Xcover Pro 64GB G715FN DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Tuotetiedot: Samsung Galaxy Xcover Pro 64GB G715FN DS (Musta) – Kuntoluokka: Grade BC**

Löydä kestävä ja luotettava älypuhelin, joka on suunniteltu haastaviin olosuhteisiin! Samsung Galaxy Xcover Pro yhdistää upean teknologian ja erinomaisen kestävyyden, joten se on täydellinen valinta aktiivisille käyttäjille.

– **Väri:** Musta
– **Tallennustila:** 64GB
– **Kuntoluokka:** Grade BC – Tämä laite on hyvässä kunnossa, jossa saattaa esiintyä pieniä käytön jälkiä, mutta se toimii moitteettomasti.
– **Pilvilukitus:** CloudOFF – Voit käyttää laitetta ilman rajoituksia.
– **Toiminnallisuus:** Laite on täysin toimintakunnossa, joten voit nauttia kaikista sen ominaisuuksista ilman huolia.
– **Pakkaus:** Unboxed – Puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkastettu ja testattu huolellisesti.

Samsung Galaxy Xcover Pro tarjoaa erinomaiset ominaisuudet, kuten kestävän designin, suuren OLED-näytön sekä vahvan akun, joka pitää sinut yhteydessä myös vaativimmissa ympäristöissä. Tämä puhelin sopii täydellisesti niin ulkoilua harrastaville kuin työssä liikkuville.

Älä anna käytön jälkien estää sinua, tämä Galaxy Xcover Pro on valmis uusiin seikkailuihin! Osta nyt ja koe kestävyys ja tehokkuus, joka on suunniteltu kestämään.

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Xcover Pro 64GB G715FN DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *