0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip3 5G Olympic Edition 256GB F711B (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade A)

### Samsung Galaxy Z Flip3 5G Olympic Edition 256GB F711B (Väri: Valkoinen) – Kuntoluokka: Grade A

Tervetuloa tutustumaan vaikuttavaan Samsung Galaxy Z Flip3 5G Olympic Edition -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun! Tämä erikoinen malli juhlistaa Olympialaisia, ja sen upea valkoinen väri antaa sille ainutlaatuisen ilmeen.

#### Tuotteen tiedot:
– **Väri**: Valkoinen
– **Tallennustila**: 256GB
– **Cloud Lock**: CloudOFF
– **Kuntoluokka**: Grade A
– **Toimivuus**: Täysin toimiva
– **Pakkaus**: Unboxed

##### Esteettinen ulkonäkö
Grade A -kuntoluokka tarkoittaa, että laite on hyvässä kunnossa ja siinä saattaa olla vain vähäisiä käytön jälkiä. Voit olla varma, että tämä puhelin tarjoaa loistavan käyttökokemuksen huipputeknologialla, joka on suunniteltu kestämään.

##### Innovatiivinen muotoilu
Samsung Galaxy Z Flip3 5G on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat innovatiivista muotoilua ja käytännöllisyyttä. Tämä taittuva puhelin mahdollistaa kompaktiluuden ilman kompromisseja suorituskyvyssä. Avaa laite ja nauti suuresta näytöstä, joka tarjoaa ainutlaatuisen käyttöliittymän sekä upean visuaalisen elämyksen.

##### Tehokkuus ja yhteydet
5G-yhteyksien avulla voit nauttia nopeista ja luotettavista internetyhteyksistä, jolloin voit suoratoistaa sisältöä, pelata tai käyttää sovelluksia vaivattomasti. 256GB tallennustila varmistaa, että sinulla on riittävästi tilaa kaikille sovelluksillesi, valokuvillesi ja videoillesi.

#### Yhteenveto
Samsung Galaxy Z Flip3 5G Olympic Edition -puhelin on erinomainen valinta, jos etsit tyylikästä ja tehokasta älypuhelinta. Tämä laite on täydellinen yhdistelmä muotoilua ja toimintaa, joka tekee siitä loistavan valinnan niin päivittäiseen käyttöön kuin erityisiin tilaisuuksiinkin. Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta – hanki omasi jo tänään!

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip3 5G Olympic Edition 256GB F711B (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *