0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip4 5G 128GB F721B (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade A+)

### Samsung Galaxy Z Flip4 5G 128GB – Purple (Kuntoluokka – Grade A+)

Astetta korkeamman ominaisuusluokan älypuhelin, Samsung Galaxy Z Flip4 5G, yhdistää tyylin ja tehokkuuden huippuunsa taittuvan muotoilun avulla. Tässä erittäin modernissa älypuhelimessa on 128 GB tallennustilaa, joten voit säilyttää kaikki suosikkivalokuvasi, sovelluksesi ja tärkeät tiedostosi helposti.

**Väri**: Stunning Purple – herkkä ja samalla rohkea väri, joka erottuu edukseen. Tämä älypuhelin on suunniteltu paitsi käytettäväksi myös näyttämään upealta.

**Kuntoluokka**: Grade A+ – tämä tarkoittaa, että laite on erittäin hyväkuntoinen ja siinä ei ole merkittäviä käytön jälkiä. Voit luottaa siihen, että saat käytännössä uudenveroisia ominaisuuksia ja ulkonäköä.

**Cloud Lock**: CloudOFF – voit käyttää puhelinta heti ilman rajoituksia tai lisätoimia.

**Toiminnallisuus**: Laite on täysin toimiva, joten kaikki sen huipputekniset ominaisuudet ovat käytettävissäsi.

**Pakkaus**: Unboxed – tämä laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on edelleen valmis käyttöön heti, kun saat sen käsiisi.

Samsung Galaxy Z Flip4 -puhelimessa yhdistyvät huipputeknologia, ainutlaatuinen muotoilu ja käyttäjäystävällisyys, mikä tekee siitä täydellisen valinnan nykyaikaiselle käyttäjälle, joka arvostaa sekä tyyliä että suorituskykyä. Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta hankkia Grade A+ kuntoinen älypuhelin, joka vie mobiilimaailmasi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Purple
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip4 5G 128GB F721B (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *