0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip5 5G 512GB F731 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy Z Flip5 5G 512GB F731 (Musta) – Kuntoluokka C+**

Tutustu Samsung Galaxy Z Flip5 5G:een, joka yhdistää tyylin ja teknologian kompaktissa muodossa! Tämä upea älypuhelin on varustettu 512 GB:lla tallennustilaa, mikä riittää kaikkiin tarpeisiisi, olipa kyse sitten kuvista, sovelluksista tai musiikista. Tyylikkäässä mustassa värissä puhelin herättää varmasti huomiota.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta
– **Tallennus:** 512GB
– **Kuntoluokka:** Grade C+: Tämä tarkoittaa, että puhelimessa saattaa olla käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva ja valmiina käyttöön.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – laite on valmis ilman esteitä pilvipalveluiden käytölle.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva. Kaikki toiminnot pelittävät niin kuin pitää, joten voit nauttia älypuhelimen tarjoamista mahdollisuuksista ilman huolia.
– **Pakattu:** Unboxed – tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta.

Samsung Galaxy Z Flip5 5G on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat innovatiivista ja helposti mukaan otettavaa muotoilua. Se taittuu lähes puoleen, jolloin se sujahtaa kätevästi taskuun tai laukkuun. Älypuhelimen tekniset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon sekä viestintään että viihteeseen.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia tehokas ja tyylikäs älypuhelin kilpailukykyiseen hintaan! Tutustu Galaxy Z Flip5:een ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle.

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip5 5G 512GB F731 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *