0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip5 5G 512GB F731 (Väri – Mint) (Kuntoluokka – Grade B)

**Samsung Galaxy Z Flip5 5G 512GB F731 – Mint (Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu Samsung Galaxy Z Flip5 5G -puhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun ainutlaatuisessa Mint-värissä. Tämä älypuhelin on täydellinen valinta trenditietoiseen käyttäjään, joka kaipaa innovatiivisia ominaisuuksia ja eleganttia ulkonäköä.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Mint – Tämä tyylikäs sävy erottuu joukosta ja tuo persoonallisuutta päivittäiseen käyttöön.
– **Tallennustila:** 512GB – Tarjoaa runsaasti tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille, joten kaikki tärkeä pysyy mukanasi.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit käyttää puhelinta ilman rajoitteita, mikä tekee siitä kätevän ja käyttövalmiin.
– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka – Grade B – Vaikka puhelimessa saattaa olla joitakin käytön jälkiä, se on edelleen erittäin hyvässä kunnossa ja käyttövalmis.
– **Toiminnallisuus:** Toimii – Kaikki puhelimen toiminnot ovat kunnossa, joten voit luottaa sen suorituskykyyn päivittäisessä käytössä.
– **Pakattu:** Unboxed – Tämä laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta on täysin toimiva ja valmiina palvelemaan sinua.

Samsung Galaxy Z Flip5 5G on enemmän kuin vain älypuhelin; se on statement, joka tuo piristystä arkeesi. Sen taitettavan näytön ansiosta voit nauttia suuresta näytöstä kompaktissa koossa. Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta omistaa korkealaatuinen laite erinomaisella hinta-laatusuhteella. Nyt saatavilla Mint-värissä Kuntoluokka Grade B -tilassa!

Kuvaus

Color Mint
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip5 5G 512GB F731 (Väri – Mint) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *