0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Fold3 5G 256GB F926B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Samsung Galaxy Z Fold3 5G 256GB F926B DS – Musta (Kuntoluokka – Grade C+)**

Astui innovatiiviseen älykännykkämaailmaan Samsung Galaxy Z Fold3 5G -puhelimen kanssa, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä ainutlaatuinen taitettava älypuhelin on varustettu huikealla 256GB:n tallennustilalla, joka takaa riittävästi tilaa kaikille tärkeille tiedostoillesi ja sovelluksillesi.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta – Elegantti ja ajaton valinta, joka sopii mihin tahansa tilanteeseen.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Huoleton kokemus ilman lisäestoja.
– **Kuntoluokka:** Grade C+ – Puhelimessa on käytön jälkiä ja se saattaa sisältää pieniä esteitä, mutta se on täysin toimiva.
– **Toiminnallisuus:** Pieni vika – Vaikka puhelin toimii pääasiassa moitteettomasti, siihen voi liittyä pieniä vikoja, jotka eivät vaikuta sen päivittäiseen käyttöön.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja testattu.
– **Lisätietoja:** Värimuutoksia – Puhelimessa voi olla havaittavaa värimuutosta, joka ei kuitenkaan vaikuta sen toimintaan.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G on täydellinen valinta niille, jotka etsivät innovatiivista ja monipuolista älypuhelinta. Sen taitettava design mahdollistaa sujuvan moniajokokemuksen ja huipputason suorituskyvyn, mikä tekee siitä erinomaisen kumppanin niin työssä kuin vapaa-ajalla. Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta omistaa huippuluokan laite edullisemmalla hinnalla!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Fold3 5G 256GB F926B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *