0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB F926B DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotetiedot: Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB F926B DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu innovatiiviseen ja monipuoliseen Samsung Galaxy Z Fold3 5G -puhelimeen, joka on suunniteltu täyttämään nykyaikaisen älypuhelimen käyttäjän vaatimukset. Tämä malli on varustettu upealla hopeisella värillä ja tarjoaa huipputeknologian yhdistettynä käytännöllisyyteen.

**Tekniset tiedot:**
– **Väri:** Hopea
– **Tallennustila:** 512GB
– **Malli:** F926B DS

**Kuntoluokka:**
– **Ulkoasu:** Grade B – Puhelin on käytetty, ja siinä voi esiintyä pieniä käytön jälkiä, mutta se on kokonaisuudessaan hyvässä kunnossa.
– **Toiminnallisuus:** Pienet viat – Puhelimen käytössä saattaa esiintyä pieniä ongelmia, mutta se toimii pääosin luotettavasti.
– **Akku:** Tehon alennus – Huomioithan, että akku voi olla heikommassa kunnossa kuin uutena, joten sen kapasiteetti saattaa olla vähentynyt.

**Lisätietoja:**
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Puhelin ei ole kytketty pilvipalveluun, joten voit käyttää sitä vapaasti.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on hyvin suojattu ja valmiina käyttöön.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G yhdistää älypuhelimen ja tabletin ominaisuudet yhdellä huipputeknologialla varustetulla laitteella. Tämän puhelimen suuret näyttötilat mahdollistavat multitaskingin, pelaamisen ja viihteen nauttimisen ainutlaatuisella tavalla. Tämä malli on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat joustavuutta ja tehokkuutta.

Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta hankkia Samsung Galaxy Z Fold3 5G kohtuulliseen hintaan! Tervetuloa uudelle tasolle älypuhelinteknologiassa!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Reduced Battery Performance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB F926B DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *