0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Fold5 5G 1TB F946 DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

### Tuoteteksti: Samsung Galaxy Z Fold5 5G 1TB F946 DS – Harmaa (Kuntoluokka – Grade B)

Astuu tulevaisuuteen Samsung Galaxy Z Fold5 5G:llä, joka yhdistää innovatiivisen muotoilun ja huipputeknologian. Tämä älykäs puhelin on varustettu 1TB tallennustilalla, joka mahdollistaa kaiken tärkeän sisällön säilyttämisen käden ulottuvilla.

**Väri:** Harmaa
Elegantti harmaa väri tuo esiin laitteen modernin ja tyylikkään muotoilun, joka sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.

**Kuntoluokka:** Grade B
Vaikka laite on käytetty (Grade B -kuntoluokka), se on täysin toimiva. Pieniä käytön jälkiä voi esiintyä, mutta ne eivät vaikuta laitteen yleiseen toimivuuteen tai käyttökokemukseen.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Laitteessa ei ole käytössä Cloud Lock -lukitusta, joten sen käyttöönotto ja käyttö on vaivatonta.

**Toiminnallisuus:** Toimiva
Galaxy Z Fold5:n kaikki toiminnallisuudet ovat täysin kunnossa, ja laite tarjoaa ensiluokkaista suorituskykyä. Voit nauttia suurista näytöistä sekä monipuolisista ominaisuuksista ilman huolia.

**Pakkaus:** Unboxed
Tämä tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat laatua ja suorituskykyä yli muun.

Osta Samsung Galaxy Z Fold5 5G 1TB F946 DS (Harmaa) ja vie älypuhelinkokemuksesi uusiin ulottuvuuksiin! Älä ohita tätä tilaisuutta saada käsiisi yksi markkinoiden edistyksellisimmistä laitteista.

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Fold5 5G 1TB F946 DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *