0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Fold5 5G 256GB F946 DS (Väri – Ice Blue) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Tuotekuvaus: Samsung Galaxy Z Fold5 5G 256GB F946 DS (Ice Blue – Kuntoluokka: Grade C+)**

Tutustu edistykselliseen älypuhelimeen, joka on suunniteltu vastaamaan kaikkia moderneja tarpeita: Samsung Galaxy Z Fold5 5G. Tämä upea Ice Blue -värinen malli tarjoaa innovatiivista teknologiaa yhdistettynä eleganttiin muotoiluun.

**Tärkeimmät ominaisuudet:**

– **Väri:** Ice Blue – Tyylikäs ja nykyaikainen väri, joka erottuu joukosta.
– **Tallennuskapasiteetti:** 256 GB – Riittävästi tilaa kaikille valokuvillesi, videoillesi ja sovelluksillesi.
– **Kuntoluokka:** Grade C+ – Tämä laite on huolellisesti tarkastettu ja siinä voi olla pieniä käytön jälkiä, mutta se toimii erinomaisesti.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – Kaikki ominaisuudet ja toiminnot ovat käytettävissäsi, joten voit nauttia sujuvasta käyttäjäkokemuksesta.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laitteen käytön aloittaminen on helppoa ilman rajoituksia.
– **Paketti:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta kaikki tärkeimmät tarvikkeet ovat saatavilla.

Samsung Galaxy Z Fold5 5G on enemmän kuin vain puhelin; se on tulevaisuuden laite, joka vie moniajo- ja viihdekokemuksen uudelle tasolle. Sen taitettava näyttö tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen, jota voit hyödyntää niin työskentelyssä kuin vapaa-ajalla.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta päivittää älypuhelimesi uuteen aikakauteen! Tilaa oma Samsung Galaxy Z Fold5 5G -mallisi nyt ja vie älypuhelinkokemuksesi seuraavalle tasolle.

Kuvaus

Color Ice Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Fold5 5G 256GB F946 DS (Väri – Ice Blue) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *