0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB F946 DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)

**Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB F946 DS (Väri – Black) – Kuntoluokka – Grade A**

Tervetuloa tulevaisuuteen, jossa älypuhelin ja tabletti yhdistyvät täydellisesti! Samsung Galaxy Z Fold5 5G tarjoaa upean käytettävyyden ja suorituskyvyn, joka vie digitaalisen elämänsi uudelle tasolle.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri**: Musta – Elegantti ja ajaton valinta, joka sopii kaikkien tyyliin.
– **Tallennustila**: 512GB – Riittävästi tilaa kaikille tärkeille sovelluksille, valokuville ja tiedostoille ilman huolta tilan loppumisesta.
– **Kuntoluokka**: Grade A – Laadukas ja huolellisesti tarkistettu, tämä laite on lähes uudenveroisessa kunnossa, mikä takaa sen erinomaisen käytettävyyden.
– **Cloud Lock**: CloudOFF – Saat käyttöösi puhtaan ja esteettömän käyttökokemuksen ilman pilvivarastoja, jotka estäisivät laitteen käytön.
– **Toiminnallisuus**: Täysin toimiva – Tämä laite on koekäytetty ja varmistettu toimimaan moitteetta kaikissa sen toiminnoissa.
– **Paketti**: Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on täydellisessä toimintakunnossa.

**Ominaisuudet:**

Samsung Galaxy Z Fold5 yhdistää älypuhelimen käytettävyyden ja tabletin suurten näyttöjen tarjoaman elämyksen. Sen taitettava näyttö mahdollistaa multitaskauksen ennennäkemättömällä tavalla, jossa voit jakaa eri sovelluksia rinnakkain. Laite tukee 5G-yhteyksiä, joten voit nauttia nopeista internetyhteyksistä missä tahansa.

Äärimmäisen notkeat käyttökokemukset, tehokas suorituskyky ja huipputason kuva- ja videokamera tekevät tästä laitteesta täydellisen valinnan niin työskentelyyn kuin viihteeseenkin.

Älä jää jälkeen teknologiasta – hanki Samsung Galaxy Z Fold5 5G ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle, ainutlaatuiselle tasolle!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB F946 DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *