0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB F946 DS (Väri – Beige) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB F946 DS (Beige, Kuntoluokka – Grade C+)**

Tutustu Samsung Galaxy Z Fold5 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja monipuolisen muotoilun. Tämä upea beige-malli on varustettu vankalla 512GB tallennustilalla, joten voit tallentaa kaikki tärkeät hetkesi ja sovelluksesi vaivattomasti.

**Väri:** Beige
Samsung Galaxy Z Fold5 -puhelimen tyylikäs beige väri tuo eleganssia ja modernia ilmettä. Sen muotoilu on suunniteltu kestäväksi ja näyttäväksi, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin päivittäisessä käytössä.

**Kuntoluokka:** Grade C+
Tässä puhelimessa on käytönjälkiä, mutta se on edelleen täysin toimiva. Kuntoluokka C+ tarkoittaa, että laitteessa on pieniä esteitä, kuten chippejä tai halkeamia, mutta se ei vaikuta puhelimen ominaisuuksiin tai käyttöön. Saat huipputekniikan edullisemmalla hinnalla.

**Toiminnallisuus:** Pieni vika
Huomioithan, että laitteessa voi olla pieniä toimintahäiriöitä, mutta se on edelleen täysin käyttökelpoinen. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi pieniä kosketusherkkyyden ongelmia.

**Pakkaus:** Unboxed
Tämä tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta. Kuitenkin, se on testattu ja varmennettu, että se toimii moitteettomasti.

**Lisätiedot:** Chip/Crack
Puhelimessa voi olla pieniä chippejä tai halkeamia, mutta nämä eivät vaikuta sen käyttöön tai suorituskykyyn.

Nyt on täydellinen tilaisuus hankkia itsellesi huippuluokan Samsung Galaxy Z Fold5 5G -älypuhelin edulliseen hintaan. Älä jää paitsi tästä erinomaisesta mahdollisuudesta! Kysy lisää tai tilaa heti!

Kuvaus

Color Beige
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Chip/Crack

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB F946 DS (Väri – Beige) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *