0
Your Cart

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuote: Apple iPhone 11 Pro Max 256GB – Harmaa (Kuntoluokka: Grade A)**

Tutustu Apple iPhone 11 Pro Max -puhelimen huipputeknologiaan ja suunnitteluun! Tämä upea älypuhelin yhdistää tehokkuuden, huipputason ominaisuudet ja elegantin muotoilun, joka tekee siitä täydellisen kumppanin päivittäisiin tarpeisiisi.

**Väri:** Harmaa
Tyylikäs ja moderni harmaa väri tuo esiin iPhone 11 Pro Maxin hienostuneen ilmeen, ja se sopii täydellisesti sekä liiketoimintaan että vapaa-aikaan.

**Tallennustila:** 256GB
Säilytä kaikki tärkeät valokuvasi, videot ja sovellukset vaivattomasti suurella 256GB sisäisellä muistilla. Ei enää huolta tallennustilan loppumisesta!

**Kuntoluokka:** Grade A
Tämä puhelin on huolellisesti tarkastettu ja luokiteltu kuntoluokkaan Grade A. Se tarkoittaa, että laitteessa on vain vähäisiä käytön jälkiä, ja se on visuaalisesti erittäin hyvässä kunnossa.

**Toimintakunto:** Toimiva
iPhone 11 Pro Max on täysin toimiva, joten voit nauttia sen kaikista ominaisuuksista täydellä teholla. Vihdoinkin voit hyödyntää Applen huipputeknologiaa ilman häiriöitä.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Ei enää huolia pilvitallennusrajoituksista! Tämä laite on täysin vapautettu pilvipalveluista, joten voit aloittaa käytön heti.

**Pakkaus:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on täysin toimintakunnossa ja valmis käyttöön.

Valitse Apple iPhone 11 Pro Max 256GB -harmaa, ja nauti älypuhelimen edistyksellisistä ominaisuuksista ja tyylikkäästä designista! Osta nyt ja koeta kuvanlaatu, suorituskyky ja käyttöliittymän sujuvuus, joita voi tarjota vain Apple.

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 11 Pro Max 256GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *