0
Your Cart

Apple iPhone 12 Mini 128GB (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade A)

### Tuotekuvaus: Apple iPhone 12 Mini 128GB (Väri – White) – Kuntoluokka: Grade A

Tutustu Apple iPhone 12 Miniin, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputeknologian kompaktiin kokoon. Tämä malli tarjoaa 128GB tallennustilaa, joka riittää hyvin päivittäisiin tarpeisiisi, olitpa sitten kuvaamassa hetkiä, pelaamassa pelejä tai nauttimassa elokuvista.

**Väri:** Kaunis valkoinen väri tuo esiin laitteen modernin ja elegantin designin, jonka ansiosta se sopii täydellisesti jokaisen tyyliin.

**Cloud Lock:** Tämä laite on pelkästään toiminnassa ja täysin avattu (CloudOFF), joten voit käyttää sitä ilman rajoituksia.

**Kuntoluokka:** Grade A -luokitus tarkoittaa, että laite on hyvässä kunnossa ja näyttää vain minimaalista käytön jälkeä. Se on huolellisesti tarkastettu ja testattu varmistaen, että se toimii moitteettomasti.

**Toimivuus:** Tällä iPhonella voit odottaa täydellistä toimintakykyä. Kaikki ominaisuudet, kuten kamera, näyttö ja akku ovat edelleen erinomaisessa kunnossa.

**Paketti:** Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta. Se on täydellinen valinta, jos arvostat laatua ja toimivuutta ilman ylimääräistä pakkausjätettä.

Yhteenvetona, Apple iPhone 12 Mini 128GB (White) Grade A on täydellinen kumppani niille, jotka haluavat tehokkaan ja tyylikkään älypuhelimen ilman kompromisseja. Älä jätä väliin tätä loistavaa mahdollisuutta päivittää puhelimesi!

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 12 Mini 128GB (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *