0
Your Cart

Apple iPhone 12 Mini 128GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade A)

**Apple iPhone 12 Mini 128GB (Väri – Red) – Grade A**

Tutustu Apple iPhone 12 Mini -malliin, joka yhdistää tehokkuuden, tyylin ja kompaktin koon. Tämä punainen beauty, jossa on 128GB tallennustilaa, tarjoaa upean käyttökokemuksen, olipa kyseessä valokuvien ottaminen, pelien pelaaminen tai videoiden suoratoisto.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Red – Tämä näyttävä punainen sävy erottuu joukosta ja tuo piristystä päivittäiseen käyttöön.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit käyttää laitetta ilman rajoitteita, joten se soveltuu erinomaisesti uuden käyttäjän tarpeisiin.
– **Ulkonäkö:** Grade A – Kuntoluokka Grade A tarkoittaa, että puhelin on erinomainen kunnoltaan, ja siinä ei ole merkittäviä naarmuja tai muita näkyviä vikoja.
– **Toiminnallisuus:** Working – Laite on täysin toimintakunnossa ja valmis käyttöön heti paketin avaamisen jälkeen.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta kaikki toiminnot on testattu ja varmistettu.

IPhone 12 Mini on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat huipputeknologiaa kompaktissa muodossa. Se on varustettu A14 Bionic -sirulla, joka takaa huippunopeuden ja tehokkuuden kaikissa sovelluksissa. Valokuvien ja videoiden ottaminen on nautinnollista 12 megapikselin kaksoiskamerajärjestelmällä, ja 5G-yhteyksien ansiosta pysyt aina yhteydessä nopeilla yhteyksillä.

Älä jää jälkeen trendistä – valitse Apple iPhone 12 Mini 128GB (Red) ja nauti laadukkaasta älypuhelimesta, joka on valmis palvelemaan sinua arjessa ja vapaalla! Tämä Grade A -kuntoinen laite on täydellinen valinta hintatietoiseen ostajaan, joka ei halua tinkiä laadusta. Tee se omaasi nyt!

Kuvaus

Color Red
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 12 Mini 128GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *