0
Your Cart

Apple iPhone 12 Mini 256GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade B)

**Apple iPhone 12 Mini 256GB (Väri – Red) – Grade B**

**Tutustu Apple iPhone 12 Miniin**, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputeknologian kompaktissa koossa. Tämä punainen kaunokainen on täydellinen valinta niille, jotka etsivät tehokasta puhelinta, joka mahtuu helposti käteen tai taskuun.

### Tuotteen tiedot:
– **Väri**: Red
– **Tallennustila**: 256GB
– **Kuntoluokka**: Grade B
– **Cloud Lock**: CloudOFF

### Ulkonäkö:
Grade B-kuntoluokassa olevalle puhelimelle on tyypillistä pieniä käytön jälkiä, mutta se on edelleen tyylikäs ja houkutteleva. Tämä iPhone 12 Mini on saanut elämää näkyviin, mutta se ei vaikuta sen käyttökokemukseen.

### Toiminnallisuus:
Puhelimessa on pieniä toiminnallisia virheitä, mutta sen ydintoiminnot toimivat moitteettomasti. Voit nauttia kaikista iPhonen tärkeimmistä ominaisuuksista, kuten sujuvasta käyttöjärjestelmästä ja säädettävästä käyttöliittymästä.

### Lisätiedot:
– **Akkukesto**: Huomioithan, että laitteen akku saattaa tarjota heikompaa suorituskykyä verrattuna uutena. Suosittelemmekin akun tarkistamista tai mahdollisesti akkuhuollon harkitsemista, jotta saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

### Pakkaus:
– **Tilanne**: Unboxed (ilman alkuperäistä pakkausta)

**Osta Apple iPhone 12 Mini 256GB (Red) tänään ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle!** Tämä kompakti malli tarjoaa käytännöllisyyttä, ja se on täydellinen valinta jokapäiväiseen käyttöön.

Kuvaus

Color Red
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Reduced Battery Performance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 12 Mini 256GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *