0
Your Cart

Apple iPhone 12 Mini 256GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Swap)

### Apple iPhone 12 Mini 256GB (Punainen) – Kuntoluokka: Swap

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Punainen
– **Tallennustila:** 256GB
– **Cloud Lock:** CloudOFF
– **Ulkonäkö:** Swap
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva
– **Pakkaus:** Unboxed (ei alkuperäisessä pakkauksessa)

***Löydä täydellinen yhdistelmä tehoa ja tyyliä Apple iPhone 12 Mini -mallista!*** Tämä kompakti älypuhelin on varustettu upealla 256GB tallennustilalla, joten voit tallentaa kaikki tärkeät valokuvasi, videot ja sovelluksesi ilman huolta tilan loppumisesta. Sen energinen punainen väri tuo eloa arkeesi ja tekee puhelimestasi erottuvan.

iPhone 12 Mini on suunniteltu huolehtimaan kaikista päivittäisistä tarpeistasi tehokkuudellaan. Sen ilmiömäinen kamera ja nopea prosessori takaavat, että voit nauttia korkealaatuisesta käyttökokemuksesta kaikissa tilanteissa. Puhelin on hyvässä kunnossa, vaikka se kuuluu kuntoluokkaan ”Swap” — se voi sisältää pieniä käytön jälkiä, mutta sen toimivuus on taattu.

Tässä puhelimessa ei ole Cloud Lockia, joten voit aloittaa käytön heti ilman rajoituksia. Vaikka puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, sen laatu ja suorituskyky ovat erinomaisia.

Älä jää paitsi tästä loistavasta mahdollisuudesta hankkia tyylikäs ja tehokas Apple iPhone 12 Mini! Toimi nopeasti, sillä tämä puhelin ei jää hyllyyn kauaa!

Kuvaus

Color Red
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Swap
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 12 Mini 256GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Swap)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *