0
Your Cart

Apple iPhone 12 Mini 256GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Tuotteen Nimi:** Apple iPhone 12 Mini 256GB (Väri – Punainen) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Tuotekuvaus:**

Tutustu Apple iPhone 12 Miniin, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun kompaktissa koossa. Tämä punainen kaunokainen tarjoaa vaikuttavat 256 gigatavua tallennustilaa, jolloin sinulla on runsaasti tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Punainen – Elinvoimainen ja silmiinpistävä väri, joka erottuu joukosta.
– **Kuntoluokka:** Grade A+ – Tämä laite on erinomainen kunto, lähes uudenveroinen, eli sen ulkoisessa ilmeessä ja toiminnassa ei ole näkyviä vaurioita.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – Kaikki toiminnot ovat kunnossa, joten voit nauttia saumattomasta käyttökokemuksesta ilman huolia.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laite on vapautettu pilvitallennuksesta, joten voit aloittaa käytön heti.
– **Pakkauksessa:** Ilman alkuperäispakkausta – Tämä iPhone toimitetaan ilman alkuperäistä laatikkoa, mutta se on tiukasti testattu ja valmiina käyttöön.

Valitse Apple iPhone 12 Mini 256GB (Punainen) ja nauti älypuhelimen huipputeknologiasta kompaktissa koossa. Tämä puhelin soveltuu täydellisesti niin arkeen kuin juhlaan, tarjoten hienostunutta tyyliä ja huippuluokan suorituskykyä.Taskuystävällinen muotoilu tekee siitä myös erinomaisen kumppanin jokapäiväiseen käyttöön. Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta!

Kuvaus

Color Red
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 12 Mini 256GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *