0
Your Cart

Apple iPhone 12 Mini 64GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade A)

**Apple iPhone 12 Mini 64GB (Väri – Red) – Kuntoluokka: Grade A**

Tervetuloa mukaan Apple-kokemukseen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylin erinomaisella tavalla! Esittelyssä iPhone 12 Mini 64GB upeassa punaisessa (Red) värissä – täydellinen valinta sinulle, joka arvostat kompaktiutta ja tehokkuutta.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Punainen (Red) – rohkea valinta, joka erottuu joukosta ja tuo väriä päivääsi.
– **Kuntoluokka:** Grade A – Huolellisesti tarkastettu ja kunnossa oleva laite, joka näyttää hienolta ja toimii erinomaisesti.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Varmista, että voit käyttää laitetta heti ilman ylimääräisiä esteitä.
– **Toiminnallisuus:** Toimii täydellisesti – kaikki ominaisuudet käytettävissä ja laite on valmis vaativampaan käyttöön.
– **Pakkaus:** Unboxed – Saat laitteen sellaisena kuin se on, ilman alkuperäistä pakkausta, mutta huolellisena ja valmiina käyttöön.

iPhone 12 Mini on varustettu nopealla A14 Bionic -sirulla, mikä takaa sujuvan suorituskyvyn ja upean grafiikan. Sen 5,4-tuumainen Super Retina XDR -näyttö tuo esiin kirkkaat värit ja terävät yksityiskohdat, olipa kyseessä lempielokuvasi tai pelisi.

Älä unohda myös sen huipputason kameraa, joka mahdollistaa upeiden valokuvien ja videoiden ottamisen kaikissa olosuhteissa. Kompaktin koon ansiosta iPhone 12 Mini sopii täydellisesti taskuusi ja on helppo käyttää yhdellä kädellä.

Valitse Apple iPhone 12 Mini 64GB (Väri – Red) ja nauti laadusta, tyylistä ja huipputeknologiasta, joka kulkee mukanasi kaikkialle!

Kuvaus

Color Red
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 12 Mini 64GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *