0
Your Cart

Apple iPhone 12 Mini 64GB (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen kuvaus: Apple iPhone 12 Mini 64GB (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu Apple iPhone 12 Mini -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun kompaktissa koossa. Tämä valkoinen kaunokainen on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat sekä käytännöllisyyttä että tyylikkyyttä.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Elegantti valkoinen, joka sopii mihin tahansa tyyliin ja tilaisuuteen.
– **Tallennus:** 64 GB sisäistä tallennustilaa, joka tarjoaa riittävästi tilaa valokuville, sovelluksille ja muille tärkeille tiedoille.
– **Kuntoluokka:** Grade A – Tuote on erittäin hyvässä kunnossa, jonka käytön jäljet ovat minimaaliset, mikä takaa kauniin ja tyylikkään ulkoasun.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva laite, joka takaa erinomaisen suorituskyvyn ja käyttäjäkokemuksen.
– **Pilvilukitus:** Tässä laitteessa ei ole pilvilukitusta (CloudOFF), joten voit aloittaa käytön vaivattomasti.
– **Pakkaus:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta se on tarkastettu ja varmistettu täydelliseen toimintaan.

Apple iPhone 12 Mini on täydellinen valinta niille, jotka etsivät tehokasta ja näppärää puhelinta, joka mahtuu helposti käteen ja taskuun. Sen 5.4 tuuman Super Retina XDR -näyttö takaa upeat värit ja huikeat yksityiskohdat, kun taas tehokas A14 Bionic -siru varmistaa nopean suorituskyvyn kaikissa käyttötarkoituksissa.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta omistaa yksi markkinoiden parhaista älypuhelimista! Tämä iPhone 12 Mini yhdistää huipputeknologian, kauniin muotoilun ja toiminnallisuuden, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan arkeen. Osta nyt ja nauti huipputason älypuhelinratkaisusta!

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 12 Mini 64GB (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *