0
Your Cart

Apple iPhone 12 Mini 64GB (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade A)

### Apple iPhone 12 Mini 64GB (Väri – Green, Kuntoluokka – Grade A)

Tutustu Apple iPhone 12 Miniin, muotoilun ja toimivuuden mestaripalaan, joka yhdistää huipputeknologian ja elegantin ulkoasun. Tämä vaaleanvihreä viimeistely tuo laitteeseesi raikkaan ja modernin ilmeen, joka erottuu joukosta.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Green
– **Kuntoluokka:** Grade A – Tämä laite on huolella tarkastettu ja täysin toimiva, tarjoten Sinulle erinomaista laatua ilman näkyviä vaurioita.
– **Toiminnallisuus:** Tyydytä teknologian tarvettasi – puhelin toimii moitteettomasti ja kaikki sen ominaisuudet ovat käytettävissä ilman rajoituksia.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – voit käyttää laitetta vapaasti ilman pilvitallennuksen rajoituksia.
– **Pakkaus:** Unboxed – puhelin on toimitettu ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on täydellisessä kunnossa ja valmis käyttöön.

IPhone 12 Mini on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat kompaktiutta ja voimakkaita ominaisuuksia. Uuden sukupolven A14 Bionic -sirun ansiosta se voi käsitellä monimutkaisimpia sovelluksia vaivattomasti. 64 GB tallennustila antaa Sinulle riittävästi tilaa valokuville, sovelluksille ja muille tärkeille tiedostoille.

Älä jää paitsi mahdollisuudesta omistaa laadukas ja tyylikäs Apple iPhone 12 Mini – tilaa omasi tänään ja nauti erinomaisesta käyttäjäkokemuksesta!

Kuvaus

Color Green
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 12 Mini 64GB (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *