0
Your Cart

Apple iPhone 12 Pro Max 256GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Tuotetietoja: Apple iPhone 12 Pro Max 256GB (Grey) – Kuntoluokka A+**

Tutustu Apple iPhone 12 Pro Max -puhelimen vaikuttavaan maailmaan, joka nyt saatavilla upeassa harmaan värissä ja 256GB tallennustilassa! Tämä älypuhelin ei pelkästään tuo huippuluokan suorituskykyä, vaan se on myös eleganssia ja tyyliä henkilökohtaiseen käyttöön.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Grey – Yksinkertainen ja tyylikäs harmaa viimeistely tekee tästä puhelimesta loistavan valinnan kaikille.
– **Tallennustila:** Huikeat 256GB – Riittävästi tilaa valokuvillesi, videoillesi ja sovelluksillesi.
– **Kuntoluokka:** Grade A+ – Täydellinen valinta, jos etsit käytettyä puhelinta, joka on lähes uudenveroinen. Pienet käytön jäljet saattavat olla havaittavissa, mutta ne eivät vaikuta laitteen toimivuuteen.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tämä tarkoittaa, että puhelin on valmis käyttöön ilman rajoitteita, joten voit aloittaa heti.
– **Toiminnallisuus:** Minor Fault – Laitteessa on pieni toiminnallinen vika, joka ei vaikuta sen normaaliin käyttöön, mutta kannattaa huomioida.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja toimintakunnossa.
– **Lisätiedot:** True Tone Missing – True Tone -ominaisuus puuttuu, mutta nämä eivät vähennä laitteen muuta käyttöarvoa.

Apple iPhone 12 Pro Max on suunniteltu tuomaan käyttäjälleen sekä voimakkaat että sujuvat käyttökokemukset. Sen suuren 6.7 tuuman Super Retina XDR -näytön ansiosta voit nauttia elävän värisistä kuvista ja hetken kauneudesta. Tehokas A14 Bionic -siru takaa nopeuden ja tehokkuuden, joka tuo vaivattomasti esiin tämän huipputeknologian tehokkuuden.

Älä jää paitsi tästä erinomaisesta mahdollisuudesta hankkia Apple iPhone 12 Pro Max edulliseen hintaan. Tämä puhelin on täydellinen valinta, olitpa sitten päivittämässä nykyistä laitetta tai etsimässä ensimmäistä iPhoneasi. Toimi nopeasti, sillä nämä huippupuhelimet ovat erittäin kysyttyjä!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info True Tone Missing

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 12 Pro Max 256GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *