0
Your Cart

Apple iPhone 13 Mini 128GB (Väri – Pink) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Apple iPhone 13 Mini 128GB – Pink (Grade A+)**

Tutustu Apple iPhone 13 Miniin, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputeknologian. Tämä kompakti malli on täydellinen niille, jotka arvostavat kauniita yksityiskohtia ja tehokasta suorituskykyä.

**Väri:** Pink
IPhone 13 Mini tuo esiin elävän ja raikkaan pinkin värin, joka erottuu massasta. Tämä älypuhelin ei vain toimi tehokkaasti, vaan se myös näyttää upealta kädessäsi.

**Kuntoluokka:** Grade A+
Tuote on luokiteltu kuntoluokkaan A+, mikä tarkoittaa, että se on käytännössä uudenveroinen — vain vähäisiä käytön jälkiä voi esiintyä. Voit nauttia huipputeknologian eduista ilman huoltamisen vaivannäköä.

**Pilvilukitus:** CloudOFF
IPhone on täysin käyttövalmis ilman pilvilukitusta, mikä tarkoittaa, että voit aloittaa sen käytön heti ilman ylimääräisiä toimenpiteitä.

**Toiminnallisuus:** Työskentelee täydellisesti
IPhone 13 Mini tarjoaa huipputason suorituskyvyn ja toiminnot. Sen sujuva käyttöjärjestelmä varmistaa, että voit nauttia kaikista sovelluksista ja ominaisuuksista vaivatta.

**Pakattu:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta. Huolellisesti tarkastettu ja testattu laite on kuitenkin valmis käyttöön ja se on erinomainen valinta ympäristön ystäville.

Valitse Apple iPhone 13 Mini 128GB Pink (Grade A+) ja nauti huipputeknologian tarjoamasta käyttäjäkokemuksesta tyylikkäässä muodossa!

Kuvaus

Color Pink
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 13 Mini 128GB (Väri – Pink) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *