0
Your Cart

Apple iPhone 14 Pro 128GB (USA) (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotetiedot: Apple iPhone 14 Pro 128GB (USA) – Purple (Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu Apple iPhone 14 Pro:hon, joka yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun täydellisesti. Tämä laite on varustettu 128GB tallennustilalla, joka takaa riittävästi tilaa kaikille valokuvillesi, sovelluksillesi ja muulle sisällöllesi.

**Väri:** Purple
Tyylikäs violetti väri tekee iPhone 14 Pro:sta erottuvan valinnan. Sen upea viimeistely heijastaa sekä hienostuneisuutta että modernia tyyliä.

**Kuntoluokka:** Grade B
Tässä laitteessa on näkyviä käytönjälkiä, jotka eivät kuitenkaan vaikuta sen toimivuuteen. Grade B -kuntoluokka tarkoittaa, että tuote on ollut käytössä, mutta se on edelleen erinomaisessa toimintakunnossa.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Laitteessa ei ole Cloud Lockia, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä haluamallasi tavalla ilman rajoituksia.

**Toiminnallisuus:** Working
iPhone 14 Pro toimii moitteettomasti. Huipputehokas A16 Bionic -järjestelmäpiiri, upea Super Retina XDR -näyttö ja erinomainen kamera tekevät tästä älypuhelimesta erinomaisen valinnan kaikille käyttäjille.

**Pakatus:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on testattu ja tarkistettu varmistamaan, että se täyttää kaikki laatuvaatimukset.

Valitse Apple iPhone 14 Pro 128GB Purple (Grade B) ja nauti luotettavasta, tehokkaasta ja tyylikkäästä älypuhelimesta, joka on valmis palvelemaan sinua jokapäiväisessä elämässäsi!

Kuvaus

Color Purple
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 14 Pro 128GB (USA) (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *