0
Your Cart

Apple iPhone 14 Pro 256GB (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuoteteksti: Apple iPhone 14 Pro 256GB (Väri – Purple, Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu Apple iPhone 14 Pro:hon, jossa yhdistyvät huippuluokan teknologia, elegantti muotoilu ja vaikuttava suorituskyky. Tämä malli, tarjoaa 256 GB tallennustilaa, joten sinulla on runsaasti tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille.

**Väri:** Kaunis Purple-väri tuo esiin puhelimen ainutlaatuisen muotoilun ja antaa sille modernin ja tyylikkään ilmeen, joka erottuu massasta.

**Kuntoluokka:** Grade B -luokitus tarkoittaa, että laite on tarkastettu ja se voi sisältää pieniä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva. Tämä tekee siitä loistavan valinnan, jos haluat huippuluokan puhelimen edullisesti ilman kompromisseja suorituskyvyssä.

**Cloud Lock:** Tämä iPhone 14 Pro on täysin avattu ja Cloud Lock on poistettu (CloudOFF), joten voit vapaasti käyttää laitetta omalla Apple ID:lläsi ilman rajoituksia.

**Toimivuus:** Laite on täysin toimiva, joten voit nauttia kaikista iPhone 14 Pron tarjoamista ominaisuuksista, kuten huipputason kamerasta, pitkästä akunkestosta sekä sulavasta käyttökokemuksesta.

**Paketti:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta se on tarkastettu ja valmiina käyttöön.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia huipputason älypuhelin edullisempaan hintaan! Apple iPhone 14 Pro 256GB (Purple, Grade B) on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja tyyliä. Osta nyt ja astu älypuhelinten tulevaisuuteen!

Kuvaus

Color Purple
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 14 Pro 256GB (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *