0
Your Cart

Apple iPhone 15 Plus 256GB (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Apple iPhone 15 Plus 256GB (Väri: Green) – Grade C+**

Tutustu Apple iPhone 15 Plus -puhelimen huikeisiin ominaisuuksiin ja tarjoamaan käyttökokemukseen. Tämä 256GB muistikapasiteetilla varustettu älypuhelin on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja suorituskykyä.

**Väri:** Kauniin vihreä väri tekee tästä luurista tyylikkään ja modernin. Se erottuu joukosta ja antaa puhelimelle oman erityisen ilmeensä.

**Kuntoluokka:** Grade C+ tarkoittaa, että puhelimessa on näkyviä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimintakuntoinen. Tämä on loistava vaihtoehto, jos etsit laadukasta laitetta kohtuulliseen hintaan.

**Cloud Lock:** Laitteessa ei ole pilvilukkoa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää puhelinta ilman rajoituksia.

**Toiminnallisuus:** Puhelin toimii moitteettomasti, mikä takaa sujuvan käytön kaikissa tilanteissa. Voit nauttia suosikkisovelluksistasi, käyttää sosiaalista mediaa tai surffata internetissä ongelmitta.

**Paketti:** Tuote on unboxed, joten se toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksia. Tämä tekee siitä vieläkin edullisemman ja ekologisemman vaihtoehdon.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia itsellesi laadukas Apple iPhone 15 Plus 256GB vihreänä! Tämä laite yhdistää huipputeknologian, tyylikkään muotoilun ja käytännöllisyyden, ja se on valmis palvelemaan sinua arjessa. Ota askel kohti uutta älypuhelinta tänään!

Kuvaus

Color Green
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 15 Plus 256GB (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *