0
Your Cart

Apple iPhone 15 Pro 128GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen nimi:** Apple iPhone 15 Pro 128GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotekuvaus:**

Tutustu Apple iPhone 15 Pro -malliin, joka yhdistää upean muotoilun, modernit ominaisuudet ja huipputeknologian. Tämä puhelin tarjoaa sinulle täydellisen yhdistelmän tyyliä ja suorituskykyä, ja se on saatavilla viehättävässä harmaassa värissä.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Grey
– **Tallennustila:** 128GB varmistaa, että sinulla on riittävästi tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille ilman huolta tilan loppumisesta.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – voit käyttää puhelintasi vapaasti ilman lisäestoja.
– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka Grade B – puhelimessa saattaa olla pieniä käytön jälkiä, mutta se on asianmukaisesti testattu ja täysin toimiva.
– **Toiminnallisuus:** Working – puhelin toimii moitteettomasti, joten voit nauttia kaikista sen huipputeknisistä ominaisuuksista ilman rajoituksia.
– **Pakkaus:** Unboxed – puhelin on toimitettu ilman alkuperäistä pakkauksiaan, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja varustettu kaikilla tarvittavilla osilla.

Tämä Apple iPhone 15 Pro on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat laatua ja luotettavuutta kohtuulliseen hintaan. Älä missaa tilaisuutta saada käsiisi tämä huipputekninen puhelin, joka varmasti ylittää odotuksesi!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 15 Pro 128GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *