0
Your Cart

Apple iPhone 5S 16GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuotteen nimi:** Apple iPhone 5S 16GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuotteen kuvaus:**

Tutustu klassikkopuhelimeen, Apple iPhone 5S 16GB, joka yhdistää elegantin muotoilun ja huipputeknologian. Tämä älykäs laite on täydellinen valinta jokaiselle, joka arvostaa luotettavaa toimintaa ja tyylikästä ulkoasua.

– **Väri:** Grey – tyylikkään tummanharmaa väri, joka sopii moneen tilaisuuteen ja tuo esille puhelimen erottuvan muotoilun.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – tämä laite on vapautettu pilvimenettelyistä, mikä takaa huolettoman käytön.
– **Kuntoluokka:** Grade AB – tuote on hyvässä kunnossa, jossa voi olla vain vähäisiä käytön jälkiä. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon edullista laatua etsivälle.
– **Toiminnallisuus:** Working – kaikki puhelimen toiminnot ovat kunnossa, joten voit nauttia sujuvasta käyttäjäkokemuksesta.
– **Pakkaus:** Unboxed – tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkistettu ja testattu.

Apple iPhone 5S on varustettu tehokkaalla A7 prosessorilla, joten se suorittaa tehtävät vaivatta. Vaikka se on kompakti muotoilultaan, puhelimessa on runsaasti tilaa tärkeille sovelluksille ja muille tiedostoille.

Valitse Apple iPhone 5S 16GB (Grey) ja nauti laadukkaasta puhelimesta, joka on suunniteltu kestämään! Nyt on loistava mahdollisuus hankkia tämä ikoninen laite kilpailukykyiseen hintaan.

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 5S 16GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *