0
Your Cart

Apple iPhone 8 Plus 64GB (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen nimi:** Apple iPhone 8 Plus 64GB (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen kuvaus:**

Tutustu Apple iPhone 8 Plusiin, joka yhdistää huippuluokan teknologian eleganttiin muotoiluun. Tämä älypuhelin on saatavilla tyylikkäässä hopeassa värissä ja tarjoaa erinomaiset ominaisuudet, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan niin arkeen kuin erityisiin tilaisuuksiin.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Hopea – Yläluokan estetiikka, joka nostaa tyylitietoisen käyttäjän ilmeen.
– **Kuntoluokka:** Grade A – Pieniä käytön jälkiä saattaa olla, mutta puhelin on täydellisessä toiminnallisessa kunnossa ja näyttävän näköinen.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit käyttää puhelinta ilman rajoituksia ja nauttia sen kaikista ominaisuuksista heti kaupasta oton jälkeen.
– **Toimivuus:** Toimiva – Kaikki toiminnot ja sovellukset toimivat moitteettomasti, joten voit nauttia sujuvasta käyttökokemuksesta.
– **Pakkauksen tila:** Unboxed – Tämä tarkoittaa, että puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkastettu ja testattu huolellisesti.

iPhone 8 Plus on varustettu suurella ja upealla 5,5 tuuman Retina HD -näytöllä, joka takaa elävän ja terävän kuvanlaadun. Voit tallentaa kaikki tärkeät muistosi 64GB muistilla, ja sen tehokas A11 Bionic -sirun ansiosta voit pelata vaativiamman grafiikan pelejä ja käyttää monia sovelluksia samanaikaisesti ilman hidastelua.

Älä missaa tilaisuutta hankkia tämä upea iPhone 8 Plus 64GB (Silver) -malli, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän tyyliä ja suorituskykyä!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 8 Plus 64GB (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *