0
Your Cart

Apple iPhone SE (2022) 64GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade B)

**Apple iPhone SE (2022) 64GB – Red (Kuntoluokka: Grade B)**

Tutustu Apple iPhone SE (2022) -malliin, jossa yhdistyvät tehokkuus, tyylikkään kompakti muotoilu ja upea punainen väri. Tämä älypuhelin on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat huipputeknologiaa ja esteettistä ilmettä – eikä sinun tarvitse maksaa uusimman mallin hintaa!

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Red – Tämä syvänpunainen sävy tuo persoonallisuutta ja erottuvuutta.
– **Tallennustila:** 64GB – Tilaa tärkeille sovelluksille, valokuville ja muille tiedostoille.
– **Kuntoluokka:** Grade B – Laite on käytetty, mutta hyvässä kunnossa. Voi sisältää vähäisiä käytön jälkiä, mutta se toimii moitteettomasti.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tämä tarkoittaa sitä, että puhelin on irrotettu iCloudista ja voit aloittaa käyttöönoton ilman rajoituksia.
– **Toiminnallisuus:** 100% toimiva – Laite on testattu ja todettu toimivaksi kaikilta osin.
– **Pakattu:** Unboxed – Laite toimitetaan paketissa, ilman alkuperäistä myyntipakkausta, mutta täydellisen käyttökunnossa.

Apple iPhone SE (2022) yhdistää huippuluokan suorituskyvyn A15 Bionic -sirun avulla, jonka ansiosta voit nauttia sujuvasta käytöstä ja huipputason valokuvista. Kompaktin koon ansiosta se mahtuu mukavasti käteen tai taskuun, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan päivittäiseen käyttöön.

Älä jää paitsi tästä loistavasta mahdollisuudesta hankkia tehokas iPhone SE (2022) miellyttävään hintaan. Hanki omasi nyt ja koe Applen laadun ja innovatiivisuuden voima!

Kuvaus

Color Red
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone SE (2022) 64GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *