0
Your Cart

Apple iPhone SE 128GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Tuotteen kuvaus: Apple iPhone SE 128GB (Grey) – Kuntoluokka Grade BC**

Tutustu Apple iPhone SE -puhelimen eri ominaisuuksiin, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan edullista, mutta tehokasta älypuhelinta etsivälle käyttäjälle. Tämä versio on varustettu 128 GB tallennustilalla, mikä tarjoaa riittävästi tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille.

**Väri:**
Tyylikkään harmaa väri yhdistää modernin muotoilun käytännöllisyyteen, ja se sopii hienosti eri tyyleihin. Harmaa sävy antaa puhelimelle ajattoman ja tyylikkään ilmeen.

**Kuntoluokka:**
Tässä puhelimessa on kuntoluokka Grade BC, mikä tarkoittaa, että se voi sisältää joitakin käytön jälkiä, mutta se on silti hyvässä kunnossa. Laite on tarkastettu ja testattu toimivuuden varmistamiseksi. Voit luottaa siihen, että puhelin toimii moitteettomasti.

**Toimivuus:**
Puhelin on täysin toimiva. Kaikki sen ominaisuudet, kuten kamera, näyttö ja käyttöjärjestelmä, toimivat kuin uutena. Voit nauttia älypuhelimen kaikista eduista ilman huolia.

**Cloud Lock:**
Tässä iPhone SE:ssä ei ole Cloud Lockia, mikä takaa vaivattoman käyttöönoton. Voit aktivoida laitteen helposti ilman lisähuolia.

**Pakkaus:**
Huomioithan, että tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta. Tämä ei kuitenkaan vaikuta puhelimen toimivuuteen tai laatuun.

Valitse Apple iPhone SE 128GB (Grey) – täydellinen yhdistelmä näyttävää muotoilua, erinomaista toimintaa ja järkevää hintaa! Osta nyt ja koe Applen huipputeknologia omassa kädessäsi!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone SE 128GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *