0
Your Cart

Apple iPhone SE 128GB

**Tuotteen kuvaus: Apple iPhone SE 128GB – Harmaa**

Tutustu Apple iPhone SE:hen, täydelliseen puhelimeen, joka yhdistää tyylin ja tehokkuuden kompaktissa koossa! Tämä malli tarjoaa 128GB tallennustilaa, joten voit tallentaa kaikki tärkeät valokuvasi, videosi ja sovelluksesi vaivatta.

**Väri:** Harmaa
Tyylikkäästi suunniteltu harmaa väri tuo modernia eleganssia, joka sopii hyvin sekä arkeen että juhlaan. Sen kompakti muotoilu tekee siitä miellyttävän käyttää yhdellä kädellä.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Tämä laite on vapautettu Cloud Lockista, joten voit käyttää sitä ilman rajoituksia. Voit helposti asentaa oman Apple ID:si ja nauttia kaikista Apple-ekosysteemin eduista.

**Ulkonäkö:** Grade AB
Puhelimessa on Grade AB -luokitus, mikä tarkoittaa, että se on yleisilmeeltään erittäin hyvässä kunnossa, vaikka siinä saattaa olla pieniä käytön merkkejä. Tämä takaa, että saat käytännöllisen laitteen edelleen tyylikkäällä ulkonäöllä.

**Toiminnallisuus:** Toimiva
iPhone SE toimii erinomaisesti kaikissa toiminnoissaan. Oli kyse sitten sosiaalisen median selaamisesta, peleistä tai videopuheluista, tämä puhelin täyttää kaikki odotuksesi.

**Pakkaus:** Ilman alkuperäistä pakkausta
Puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolella testattu ja selvitetty sen toimintakyky. Sanomattakin on selvää, että saat silti laatua, jota Apple tunnetaan.

Valitse Apple iPhone SE 128GB ja nauti yhdestä älypuhelinmarkkinoiden parhaista vaihtoehdoista, joka yhdistää suorituskyvyn, kauneuden ja käytännöllisyyden!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone SE 128GB”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *