0
Your Cart

Apple iPhone XR 128GB (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade A)

**Apple iPhone XR 128GB – Valkoinen (Kuntoluokka – Grade A)**

Tervetuloa tutustumaan Apple iPhone XR:ään, missä tyylikkyys kohtaa huipputeknologian! Tämä upea älypuhelin tarjoaa 128 GB tallennustilaa, joka riittää tarpeisiisi, oli kyseessä sitten valokuvien, videoiden tai sovellusten säilyttäminen.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Valkoinen – Tyylikkään ja ajattoman värinsä ansiosta tämä iPhone sulautuu täydellisesti mihin tahansa tyyliin.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit olla varma, että laite on täysin käytettävissäsi ilman rajoituksia.
– **Kuntoluokka:** Grade A – Puhelin on huolellisesti tarkastettu ja se näyttää erinomaiselta, mikä takaa tyydyttävän käyttökokemuksen.
– **Toimivuus:** Toimii moitteettomasti – Voit nauttia kaikista iPhonen tarjoamista toiminnoista ilman huolta.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tämä tarkoittaa, että voit saada laitteen suoraan käsiisi ilman ylimääräistä pakkausmateriaalia.

Apple iPhone XR yhdistää tehokkuuden ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, joten se sopii täydellisesti niin arkeen kuin vapaa-aikaankin. Sen kirkas näyttö, pitkä akkukesto ja laadukkaat kamerat tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille älypuhelimen käyttäjille.

Älä jää paitsi tästä loistavasta mahdollisuudesta omistaa laadukas ja suorituskykyinen Apple iPhone XR. Tilaa omasi jo tänään ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone XR 128GB (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *