0
Your Cart

Apple iPhone Xs 256GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Osta Apple iPhone Xs 256GB – Grey (Kuntoluokka: Grade B)**

Tutustu Apple iPhone Xs:ään, joka tarjoaa huipputekniikkaa ja eleganttia muotoilua yhdessä paketissa. Tämä 256 gigatavun malliversio tarjoaa runsaasti tallennustilaa valokuville, videoille ja sovelluksille.

**Tuotetiedot:**
– **Väri:** Grey
– **Kuntoluokka:** Grade B
– **Pilvilukko:** CloudOFF
– **Käytettävyys:** Toimiva
– **Pakkaus:** Unboxed

**Tuotteen kuvaus:**
Apple iPhone Xs yhdistää kauniin alumiini- ja lasirakenteen, mikä tekee siitä tyylikkään ja kestävän valinnan. Grade B -kuntoluokka tarkoittaa, että laitteessa voi olla kevyitä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva ja valmiina käyttöön. Laitteen CloudOFF -asetuksen ansiosta voit helposti ottaa käyttöön omat Apple-tilisi ilman rajoituksia.

IPhone Xs:n 256GB tallennustila mahdollistaa jopa suurimpien mediasisältöjen säilyttämisen ilman huolta tilan loppumisesta. Sen upea Super Retina -näyttö, tehokas A12 Bionic -siruprocesoija ja huippuluokan kamera tekevät tästä puhelimesta erinomaisen valinnan niin päivittäiseen käyttöön kuin valokuvien ottamiseen.

Ota askel kohti innovatiivisempaa älypuhelinteknologiaa ja vie lomakuvasi sekä daily grindisi uudelle tasolle Apple iPhone Xs:n avulla. Tämä laite on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja toimivuutta – varmista omasi nyt!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone Xs 256GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *