0
Your Cart

Apple iPhone Xs 64GB (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Tuotteen nimi: Apple iPhone Xs 64GB – Kulta (Kuntoluokka: Grade A+)**

Koe älypuhelinteknologian huippu, jonka tarjoaa Apple iPhone Xs. Tässä elegantissa kullansävyisessä puhelimessa yhdistyvät tyylikkyys ja huipputason suorituskyky. 64 gigatavun tallennuskapasiteetti mahdollistaa muistonjakamisen, sovellusten käytön ja median nauttimisen liikkumatta paikaltaan!

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Kulta
– **Kuntoluokka:** Grade A+ (erinomainen kunto)
– **Cloud Lock:** CloudOFF (ilman pilvisuojausta)
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva
– **Pakkaus:** Unboxed (ilman alkuperäistä pakkausta)

**Miksi valita iPhone Xs?**
– *Vangitseva AMOLED-näyttö*: 5.8 tuuman Super Retina -näyttö tarjoaa uskomattoman värikylläisyyden ja terävät yksityiskohdat, mikä tekee elokuvien katselusta ja pelien pelaamisesta unohtumatonta.
– *Tehokas suorituskyky*: A12 Bionic -prosessori takaa huippuluokan suorituskyvyn, joten voit käyttää useita sovelluksia samanaikaisesti ilman viivettä.
– *Loistava kamera*: 12 MP kaksoiskamera mahdollistaa upeiden valokuvien ja videoiden tallentamisen, olitpa sitten päivänvalossa tai hämärässä ympäristössä.

Apple iPhone Xs on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tyylikkyyttä, laatua ja huipputeknologiaa. Tämä Grade A+ -kuntoinen laite on valmiina palvelemaan sinua päivittäisissä tarpeissasi. Älä jää paitsi tästä erinomaisesta puhelimesta – hanki oma iPhone Xs nyt ja nauti sen tarjoamista mahdollisuuksista!

Kuvaus

Color Gold
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone Xs 64GB (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *