0
Your Cart

Xiaomi 12X 5G 128GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen kuvaus: Xiaomi 12X 5G 128GB DS (Blue) – Grade A**

Tutustu Xiaomi 12X 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään designin yhdessä käärössä. Tässä laitteessa on 128 GB tallennustilaa, minkä ansiosta voit tallentaa kaikki tärkeät tiedostosi, kuvat ja sovellukset ilman huolia.

**Väri:** Tyylikäs sininen väri antaa puhelimelle modernin ja elegantin ilmeen, joka erottuu joukosta.

**Kuntoluokka:** Grade A -kuntoluokassa olevassa puhelimessa on vain minimaalisia käytön jälkiä, mikä takaa, että se on visuaalisesti miellyttävä ja valmis käyttöön.

**Toiminnallisuus:** Puhelin on täysin toimintakunnossa ja tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen. Voit nauttia nopeasta 5G-yhteydestä, laadukkaasta näytöstä ja tehokkaasta suorituskyvystä.

**Cloud Lock:** Puhelimessa ei ole Cloud Lockia, joten voit käyttää sitä välittömästi ilman rajoituksia.

**Paketti:** Laite toimitetaan unboxattuna, jolloin voit nauttia täydestä käyttökokemuksesta heti ensimmäisestä päivästä alkaen.

Valitse Xiaomi 12X 5G 128GB DS sinisenä ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle! Tämä laite on täydellinen kumppani niin arkeen kuin vapaa-aikaan, ja se yhdistää kauniin muotoilun sekä huipputeknologian. Älä jää paitsi tästä erinomaisesta mahdollisuudesta päivittää puhelimesi!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi 12X 5G 128GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *