0
Your Cart

Xiaomi 13 Lite 5G 128GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Tuoteteksti: Xiaomi 13 Lite 5G 128GB DS (Väri – Black, Kuntoluokka – Grade A+)**

Tutustu Xiaomi 13 Lite 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian tyylikkääseen muotoiluun. Tämä 128GB:n tallennustilalla varustettu laite on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat suorituskykyä ja esteettisyyttä.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Tyylikäs musta (Black), joka sopii eri tyyleihin ja tilaisuuksiin.
– **Kuntoluokka:** Grade A+, mikä tarkoittaa, että laite on kuin uusi, ilman näkyviä käytön jälkiä. Saat käyttöösi puhelimen, joka on huolellisesti tarkastettu ja testattu, jotta voit nauttia parhaasta mahdollisesta käyttökokemuksesta.
– **Pilvilukko:** Cloud Lock -oletus on poistettu (CloudOFF), joten puhelin on välittömästi käyttövalmis ilman lisävaiheita.
– **Toimivuus:** 100% toimiva – kaikki ominaisuudet ja toiminnot ovat kunnossa, joten voit hyödyntää puhelimen täyden potentiaalin.
– **Pakkaus:** Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta se on valmiina käyttöön heti avattuasi sen.

Xiaomi 13 Lite 5G tarjoaa discreet-tyylin ja huipputeknologian yhdistelmän. Sen tehokas suorittimen, upea näyttö ja kehittyneet kameratoiminnot tekevät siitä erinomaisen valinnan päivittäiseen käyttöön, sosiaalisen median selaamiseen ja valokuvien ottamiseen. Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta hankkia laadukas älypuhelin erinomaiseen kuntoluokkaan!

Hanki omasi nyt ja koe, kuinka Xiaomi 13 Lite 5G muuttaa päivittäistä digitaalista elämääsi!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi 13 Lite 5G 128GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *