0
Your Cart

Xiaomi 13 Lite 5G 256GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)

### Xiaomi 13 Lite 5G 256GB DS – Musta (Kuntoluokka – Grade A)

Tutustu Xiaomi 13 Lite 5G:een, huipputeknologian älypuhelimeen, joka yhdistää tehokkuuden, eleganssin ja tulevaisuuden yhteydet. Tämä musta kaunotar tuo mukanaan monipuoliset ominaisuudet ja uskomattoman suorituskyvyn, joten se on täydellinen valinta niin työ- kuin vapaa-aikaan.

#### Tuotteen Yksityiskohdat:
– **Väri**: Musta
– **Kuntoluokka**: Grade A – tuotteen ulkonäkö on erinomainen ja se on hyvin hoidettu.
– **Cloud Lock**: CloudOFF – voit aloittaa käytön heti ilman rajoituksia.
– **Toiminnallisuus**: Pieni vika – vaikka puhelimessa on pieniä toimintahäiriöitä, se tarjoaa edelleen erinomaisen käyttökokemuksen.
– **Pakattu**: Unboxed – tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja valmiina uuteen omistajaan.

#### Miksi valita Xiaomi 13 Lite 5G?
– **Tehot 5G-yhteydellä**: Yhdistä nopeasti ja saumattomasti ystäviisi ja perheeseesi huipputason 5G-teknologian avulla.
– **Runsaasti tallennustilaa**: 256GB sisäistä muistia tarjoaa runsaasti tilaa valokuville, sovelluksille ja muille tärkeille tiedostoille.
– **Tyylikäs muotoilu**: Musta väri ja moderni ulkoasu tekevät tästä puhelimesta hienostuneen valinnan jokaiselle käyttäjälle.

Älä missaa mahdollisuutta hankkia Xiaomi 13 Lite 5G Grade A -kuntoluokassa. Tämä puhelin on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja toimivuutta, joka vastaa nykypäivän vaatimuksia. Tilaa nyt ja siirry älykynnykselle!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Other

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi 13 Lite 5G 256GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *