0
Your Cart

Xiaomi Black Shark 2 128GB DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Xiaomi Black Shark 2 128GB DS (Väri – Silver) – Grade BC**

Tutustu pelikokemusten seuraavaan tasoon Xiaomi Black Shark 2 -puhelimen myötä! Tämä tehokas älypuhelin yhdistää huipputeknologian ja pelihenkisen muotoilun, joka on suunniteltu erityisesti mobiilipelureille.

### Ominaisuudet:
– **Väri**: Hohtava hopea (Silver), joka antaa laitteelle tyylikkään ja modernin ilmeen.
– **Tallennustila**: 128GB, riittävästi tilaa pelisi, sovelluksesi ja multimediasisältösi säilyttämiseen.
– **Kuntoluokka**: Grade BC, jossa laite voi sisältää pieniä käytön jälkiä, mutta sen toimivuus on edelleen täysipainoinen.
– **Cloud Lock**: CloudOFF, mikä tarkoittaa, että voit käyttää laitetta ilman rajoituksia ja nauttia sen täysistä ominaisuuksista.
– **Toiminnallisuus**: Laitteessa on täysi toiminnallisuus ja se toimii moitteettomasti, joten voit pelata suosikkipeliäsi ilman huolia.

### Pakkaus:
– **Pakkaus**: Unboxed – tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkistettu ja testattu varten täydellisesti toimivaksi.

Xiaomi Black Shark 2 on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät tehokasta ja pelihenkistä laitetta. Olitpa sitten kilpailuhenkinen pelaaja tai haluat vain nauttia huipputason mobiilipeleistä, tämä puhelin tarjoaa sinulle kaivattua tehoa ja suorituskykyä jokaisessa pelissä. Älä jätä tätä mahdollisuutta väliin – hanki oma Black Shark 2 tänään!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Black Shark 2 128GB DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *