0
Your Cart

Xiaomi Black Shark 5 Pro 5G 128GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

**Xiaomi Black Shark 5 Pro 5G 128GB DS (Väri – Musta) – Kuntoluokka C**

Tervetuloa pelikokemuksen seuraavalle tasolle Xiaomi Black Shark 5 Pro 5G:llä! Tämä tehokas älypuhelin on suunniteltu erityisesti pelejä varten ja se tarjoaa huipputeknologiaa käsilläsi. Vaikka tämä malli on kuntoluokassa C, se toimii moitteettomasti ja on valmis täyttämään pelintoiveesi.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Musta
– **Muistitila:** 128GB
– **Verkko:** 5G
– **Kuntoluokka:** Grade C

**Yksityiskohtainen kuvaus:**

Xiaomi Black Shark 5 Pro 5G on varustettu tehokkaalla suorittimella ja vaikuttavalla grafiikkasuorittimella, jotka takaavat sujuvan ja nopean pelikokemuksen. 128GB tallennustilaa riittää hyvin peleille, sovelluksille ja muille tiedostoille.

Huomioithan, että kun tuotteen kuntoluokka on Grade C, siinä saattaa olla näkyviä käytön jälkiä, mutta tämä ei vaikuta laitteen toiminnallisuuteen — tuote on testattu ja toimii täysin kuten uudet laitteet.

Tämä laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkautumista, mutta voit olla varma, että se on huolellisesti tarkastettu ja valmiina palvelemaan sinua.

**Mikä tekee tästä laitteesta erityisen?**

– **Cloud Lock:** CloudOFF -tyyppinen lukitus takaa, ettei laite ole sidottu aikaisempiin käyttäjiin, joten voit käyttää sitä heti vapaasti.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva laite, joka tuo kaikki pelit ja sovellukset helposti saataville.

Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta hankkia tehokas pelipuhelin erinomaisella hinnalla! Xiaomi Black Shark 5 Pro 5G yhdistää huippuluokan suorituskyvyn ja edullisen hinnan, joka sopii kaikenlaisille pelaajille. Tilaa oma yksilösi jo tänään ja vie pelikokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Black Shark 5 Pro 5G 128GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *